loading
logo ELP frakcija

Liudas Mažylis

Europos Parlamento narys

© European Union 2019 – EP/photographer
Sprendimas: DigitalRoot.lt

Vasario 16-ąją – išskirtinis L. Mažylio susitikimas su Kauno bendruomene

L. Mažylio vieša paskaita ir susitikimas su visuomene Kaune

Vasario 16 d., sekmadienį, 12.30 val. Nacionaliniame M. K. Čiurlionio dailės muziejuje Kaune (V. Putvinskio g. 55) Europos Parlamento (EP) narys prof. Liudas Mažylis kviečia į susitikimą su visuomene, kur jis skaitys viešą paskaitą „Vasario 16-iosios Akto reikšmė Lietuvai“.

„2017 m. kovo 29 d. atradus Vasario 16-osios Lietuvos Nepriklausomybės Aktą, tarsi tapau šios svarbios datos mūsų valstybėje globėju, – pasakoja prof. L. Mažylis. – Man didelė garbė susitikti su žmonėmis, pasakoti apie tuometinius įvykius ir dalintis savo įžvalgomis apie jų reikšmę.“

Pasak profesoriaus, darbų dinamika Europos Parlamente tikrai įtraukia, o susitikti su visuomene Kaune jis svajoja jau nuo kadencijos pradžios. „Kaunas yra mano gimtasis miestas, todėl susitikimas su kauniečiais ir miesto svečiais man aktualus ir kaip politikui – gyvas bendravimas primena, dėl ko kasdien dirbu. Taigi, labai kviečiu visus kauniečius atvykti į mano viešą paskaitą-susitikimą“, – į gimtojo Kauno visuomenę kreipiasi prof. L. Mažylis.

Europarlamentarui  itin aktualios išlieka istorinės atminties temos, o Vasario 16-oji tarp jų užima reikšmingą vietą. Dalyvauti L. Mažylio susitikime su visuomene ir klausyti profesoriaus viešos paskaitos kviečiami visi norintys. Švęskime Lietuvos gimtadienį kartu!