loading
logo ELP frakcija

Liudas Mažylis

Europos Parlamento narys

© European Union 2019 – EP/photographer
Sprendimas: DigitalRoot.lt

Aplinkosaugos temų savaitė ir prisiminimų savaitgalis

Birželio 1 d., pirmadienis. Darbotvarkėje – vien tik Aplinkos komiteto klausimai. Už vieną iš jų atsakingas aš. Flumioksazinas: leisti naudoti ar neleisti? Siūlau kol kas vis dar leisti. Taip balsuos ir Europos liaudies partijos frakcijos dauguma.

Birželio 3 d., trečiadienis. Sąjūdžio ir dviračių diena. Prasuku ratą pro vienybės aikštę Kaune. Dviratis ir Sąjūdis neatsiejami mano likimo draugai.

Birželio 5 diena, penktadienis. Mintys į FB: Dėl Astravo AE – į Prezidentą Gitaną Nausėdą. Ne kartą, kalbėdamas apie Astravo AE, vartojau žodžių junginį „fizinė grėsmė“. Mano pozicija seniai aiški – saugumas yra aukščiau už politiką ar politikavimą. O, mano manymu, Astravas yra fundamentaliai nesaugus. Šis monstras baigia išdygti mūsų pašonėje, bet mes dar TIKRAI galime viską pakeisti. Šiandien kreipėmės ir į prezidentą Gitaną Nausėdą dėl būtinybės kelti Astravo klausimą ES. Štai visas laiško Prezidentui tekstas: https://bit.ly/3dzNCkQa O štai nuoroda į LRT publikaciją: https://www.lrt.lt/…/per-160-politiku-menininku-mokslininku…

Savaitgalį prisimenu muziką ir kas formavo mano muzikinį skonį. Prisimenu ir Girdvainį…

Žinoma, taip pat švenčiu ir Tėvo dieną! Su dukra ir anūkėmis!